Zoek een vacature

Exploitatiemanager Breda

Werkgever
Hydrocare
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Sylvia Kradolfer
Adres
minervum 7181
Postcode en plaats
4817 ZN , Breda
Telefoonnummer
076 572 7787
Website

Functieomschrijving

Hydreco is op zoek naar een Exploitatiemanager Breda. Een functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een leuk team.

Een professional die graag mensen en aannemers aanstuurt maar net zo goed met twee benen in het vak staat en op basis daarvan gedegen advies kan uitbrengen aan contract- en projectmanagement. Je geeft leiding aan het exploitatieproces van de operationele installaties op basis van preventief en correctief onderhoud, monitoring en beheer van de installaties en het verzorgen van opnames en rapportages aan interne organisatie en extern bevoegde instanties. Het verzorgen van optimaal energetisch rendement en functionele verbeteringen maken dat bestaande en nieuwe KWO- (Koude- en WarmteOpslag) installaties een optimale bijdrage leveren aan de doelstellingen van Hydreco als duurzame energieleverancier.

Wie zijn wij

Wie voor een carrière binnen Hydreco kiest en daarin succesvol wil zijn, bezit een winnersmentaliteit. Je wilt vooraan staan, nee je moet vooraan staan. Je moet beter zijn dan je concurrenten. Je ziet kansen en verliest eventuele bedreigingen niet uit het oog. Het optimaal laten functioneren van de installaties is voor jou niet goed genoeg.

Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we, samen met u, bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland.

Wie zoeken wij

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, of MBO met ruimschoots ervaring, op het gebied van werktuigbouwkunde / installatietechniek en hebt affiniteit met elektrotechniek. Ook heb je ervaring met het beheer en onderhoud van KWO installaties. Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Onderhandelen gaat je goed af. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en ‘no nonsens’ cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.

Solliciteer direct