15 april 2020

Oproep

De coronacrisis raakt ons allemaal. Veel organisaties hebben het nu moeilijk en alle hulp is noodzakelijk om de non-profit organisaties te steunen. We moeten elkaar helpen, want samen staan we sterker.

Overal ontstaan mooie initiatieven en de Brabantse Vacaturebank wil graag een steentje bijdragen. Daarom zet Brabantse Vacaturebank zich ook in om tijdens de coronacrisis mee te helpen aan de problematiek van het virus.
Als voorbeeld helpen we de voedselbank Den Bosch om aan een administratief/ secretarieel medewerker te komen, zodat de cliëntenadministratie ook tijdens deze zware periode zijn taken kan blijven coördineren.

Maar we willen graag meer doen en meer organisaties hulp bieden die nu alle aandacht kunnen gebruiken zodat we genoeg fitte en enthousiaste vrijwilligers kunnen plaatsen op plekken waar deze urgentie heel hoog ligt.

Alle non-profit organisaties mogen bij ons kosteloos een oproep plaatsen om vrijwilligers te werven voor beroepen in vitale sectoren.  Dit zijn beroepen in de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer, de voedselketen, het transport, de kinderopvang, de hulpverlening en media & communicatie.

Heeft u dringend een vrijwilliger nodig? Wij zijn er voor u! Bezoek onze website en plaats uw oproep kosteloos. Wij gaan er meteen mee aan de slag.

Team Brabantse Vacaturebank

Oproep vrijwilligers