Zoek een vacature

Assistent-belastingadviseur in Uden

Werkgever
Koenders Advies
Functie
Consultancy / Advies
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Nicole van de Nieuwenhuyzen
Adres
Velmolenweg 81
Postcode en plaats
5401 HL, Uden
Telefoonnummer
0413-870087

Functieomschrijving

Relaties ontzorgen, hen de weg wijzen door het labyrint van fiscale regels en een eerlijk advies geven. Dat is de missie van onze belastingadviseurs. Als assistent-belastingadviseur help jij hen daarbij. Jij bent de spreekwoordelijke stille kracht die er vanuit een centrale positie op kantoor voor zorgt dat alle fiscale processen binnen én buiten Koenders Advies op rolletjes lopen.

Onze belastingadviseurs kunnen niet zonder jou. Jij neemt hen namelijk veel werk uit handen. Zo zorg je dat documenten op tijd de deur uitgaan, bereid je aangiftes inkomstenbelasting voor particulieren voor, regel je zaken rondom vennootschapsbelasting en beantwoord je fiscale klantvragen. Daarnaast controleer je aanslagen, verricht je lichte advieswerkzaamheden, heb je contact met de Belastingdienst over doorlooptijden en stel je verschillende fiscale overeenkomsten op. Als gedeelde sidekick van onze vier belastingexperts draag jij hiermee bij aan gedegen fiscaal en bedrijfseconomisch advies voor onze klanten: ondernemers, familiebedrijven en vermogende families.

Als assistent-belastingadviseur ben jij een belangrijke spil in het team. Jij regelt, monitort en krijgt zaken voor elkaar. In onze open kantoorruimte zit je dicht bij de vier adviseurs, zodat jullie snel kunnen schakelen. En altijd houd jij het overzicht. Hoe jij je rol precies gaat invullen? Dat is aan jou. Heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen op fiscaal gebied? Dan zit je bij Koenders Advies goed. Met de juiste drive kun je hier ontzettend veel leren.

Wie zijn wij

Koenders Advies is gespecialiseerd in belasting- en bedrijfseconomisch advies voor ondernemers, familiebedrijven en vermogende families. Dit doen wij met 22 slagvaardige en openminded experts vanuit onze vestigingen in Uden, Rijen en ’s-Hertogenbosch. Jij helpt de belastingadviseurs koers te bepalen in het leven én de eventuele onderneming van hun relaties. Dit doe je als assistent-belastingadviseur voornamelijk vanuit ons kantoor in Uden, maar het is ook bespreekbaar om een of twee dagen per week te werken op onze locatie in ’s-Hertogenbosch. Kwaliteit bieden aan de klant, dat staat voor jou voorop. Hiërarchie en bureaucratie kennen wij niet. Wij zijn een platte organisatie met korte lijntjes, waarin je nauw samenwerkt met de vier partners en de bedrijfseconomisch adviseurs.

Wie zoeken wij

Verandert er iets in de fiscale wetgeving? Jij zoekt uit wat de consequenties zijn. Dat doe je vooral vanuit jouw interesse in belastingzaken. In je werk weet je alle ballen hoog te houden, ook in stressvolle periodes. Deadlines zijn voor jou heilig. Dreig je er eentje niet te halen? Dan neem jij het voortouw om zaken toch voor elkaar te boksen. Zelfverzekerd als je bent, pak jij de telefoon wanneer je specifieke vragen hebt aan klanten of de Belastingdienst. En heeft de klant een vraag? Als je het juiste antwoord weet, reageer je namens de adviseurs. Ook ben je ontzettend secuur. Echt niet dat jij een cijfer achter de komma of de achternaam van de klant verkeerd schrijft. Wanneer jij iets aflevert, sta je daar voor de volle 100 procent achter. Verder vragen we:
– Een hbo- of wo-diploma fiscaal recht, management, economie en recht, fiscale economie of in juridische richting.
– Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een fiscale werkomgeving.
– Genoeg lef om vakinhoudelijke taken op te pakken waar je mogelijk nog geen ervaring mee hebt.

Wat bieden wij

– Een aanvangssalaris tussen € 3.000 en € 3.800 bruto per maand (fulltime basis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
– Een uitdagende baan van 24 tot 32 uur per week bij een kleinschalige, succesvolle organisatie.
– Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
– 28 vrije dagen bij een fulltime dienstverband.
– Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.
– Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.

Solliciteer direct