Zoek een vacature

Business Controller bij DPD in Oirschot

Werkgever
Kendem
Functie
Financieel / Accounting
Uur per week
38 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Jeroen van den Hurk
Adres
Beemdstraat 1
Postcode en plaats
5653 MA, Eindhoven
Telefoonnummer
040-2180403

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor DPD Nederland in Oirschot zijn wij op zoek naar een Business Controller. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers vormen het succes van DPD. De beste kandidaat zit voor ons in de “klik”, jouw commitment én de energie die jij meeneemt.

Business Controller bij DPD Nederland betekent dat:

Je samenwerkt met het MT van de business unit (BU). En de BU adviseert aan de hand van betrouwbare managament rapportages, analyses en prognoses. Daarnaast heb je een gevarieerd pakket aan verantwoordelijkheden:

  • Je draagt zorg voor de vertaling van de strategische doelstellingen naar beheersbare KPI’s voor de betreffende business unit en het optimaliseren van de algehele performance.
  • Daarnaast creëer je inzicht in de doelstellingen en vertaalt deze naar KPI’s en begrijpelijke managementinformatie.
  • Ook ben je business/sparring partner voor de manager en het MT.
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en control cyclus van de betreffende business unit. en beoordeelt en monitort business casussen en ontwikkelingen.
  • Verder ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van procesverbeteringen in de financiële en administratieve end-to-end proces, gericht op het verhogen van de interne efficiency tegen aanvaardbare kosten.
  • Ook initieert projecten, anticipeert en denkt mee in projecten als projectlid of projectleider. Je analyseert en onderzoekt aan het project gerelateerde vraagstukken gericht op het behalen van de projectdoelstellingen.
  • Je draagt zorg voor de beheersing van risico’s in de diverse processen op basis van een juiste en volledige analyse.

Jouw team en collega’s:

Je werkt in een gemotiveerd team van 7 collega’s. Het team is relatief nieuw en bestaat uit een variatie aan ervaring en persoonlijkheden; de teamleden vullen elkaar goed aan. En met humor op zijn tijd wordt het alleen maar beter.

Wie zijn wij

Kendem is uw partner voor Executive Search, Interim Management en Staffing in Finance. Wij bemiddelen professionals in staf, management en directieposities voor o.a. beursgenoteerde vennootschappen, familiebedrijven en private equity fondsen.

Wie zoeken wij

Je hebt een zelfstandige en proactieve mindset binnen een deadline-gedreven omgeving. Je bent creatief, oplossing gedreven en hebt sterke presentatie skills. Daarnaast ben je stressbestendig, daadkrachtig, gestructureerd en accuraat. En hebt de Capaciteit om te functioneren in een sterk groeiende en veranderende omgeving

Harde criteria:

Een relevante afgeronde bedrijfseconomische Master / HBO (RC opleiding is een pre)
Relevante werkervaring
Sterke kennis van reporting en planningsystemen (MS Office en ERP systeem JD Edwards)
Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Wat bieden wij

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast en gedreven team. Een uitdagende functie voor 38,75 uur per week (1 fte). Een informele werksfeer met open en eerlijke communicatie. Een contract voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd en natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct