Zoek een vacature

Controller bij Innocom in Leende

Werkgever
Kendem
Functie
Financieel / Accounting
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Jeroen van den Hurk
Adres
Postcode en plaats
5555XCH, Leende
Telefoonnummer
040-2180403

Functieomschrijving

“Heb jij een passie voor finance, business process improvement en IT en wil je een verschil maken met jouw werkzaamheden? Dan is een baan bij Innocom echt iets voor jou!” Bekijk hier de vacature controller.

Onze opdrachtgever, Innocom in Leende, is met haar merk CSI Service al 30 jaar een toonaangevende speler in de markt van systemen voor personenalarmering. Het complete Innocom team bestaat uit meer dan 35 bevlogen medewerkers die iedere dag bezig zijn om Innocom beter op de kaart te zetten. Bij Innocom geloven we in de kracht van samenwerken om tot nog betere resultaten te komen. We geven medewerkers genoeg uitdagingen en kansen om zich te ontwikkelen.
Innocom heeft als doelstelling om de komende jaren een substantiële groei te realiseren. Hiervoor is in de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in de professionalisering van processen en systemen. Om dit proces verder te begeleiden zijn wij nu op zoek naar een kandidaat voor de functie van Controller (m/v).

Functiebeschrijving

Als Controller bij Innocom heb je een zeer breed en wisselend takenpakket. Je hebt de mogelijkheid onze financiële en administratieve structuur en processen verder te ontwikkelen en aan te sturen. Hierin zitten zowel operationele en uitvoerende taken als controlerende, adviserende en sturende aspecten.
Werken als Controller bij Innocom betekent dat je terecht kom in een uitdagende MKB omgeving. Je hebt een brede verantwoordelijkheid omdat je naast Finance ook verantwoordelijk bent voor HR- administratie en wagenparkbeheer. Verder rapporteer je aan de Managing Director en maakt deel uit van het Verbeterteam. Ook geef je leiding aan een afdeling met 4 medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Het financieel in control houden van de organisatie inclusief interne controle en administratieve organisatie. Daaronder val het opstellen van betrouwbare operationele, financiële periodieke rapportages, Strategische planningen & control, het zorgdragen voor de benodigde processen en informatie om de ambitie, visie en doelen waar te maken.
Daarnaast het vertalen van strategische doelen in duidelijke KPI’s en het in kaart brengen van financiële en bedrijfsrisico’s en daarin in overleg acties ondernemen.
Ook het verwerken van mutaties in personeelsbestand en het beheren van personeelsdossiers, zoals Wagenparkbeheer. En verbeterprojecten, het initiëren van verbeteringsvoorstellen.

Wie zijn wij

Voor wat betreft ons:
Kendem is uw partner voor Executive Search, Interim Management en Staffing in Finance. Wij bemiddelen professionals in staf, management en directieposities voor o.a. beursgenoteerde vennootschappen, familiebedrijven en private equity fondsen.

Wie zoeken wij

Functie-eisen / profiel
HBO of WO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
Minimaal 5 jaar werkervaring;
Cijferkundig en analytisch sterk;
Ervaring met SAP SBO (pre);
Goede communicatieve vaardigheden;
Hands-on ingesteld (meewerkend voorman);
Sterke persoonlijkheid, resultaatgericht, initiatiefrijk, teamplayer, flexibel.

Wat bieden wij

Goede arbeidsvoorwaarden! Heb je interesse, neem dan contact met ons op of solliciteer via onderstaande button!

Solliciteer direct