Zoek een vacature

Financial reporter in Eindhoven

Werkgever
Kendem
Functie
Financieel / Accounting
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Jeroen van den Hurk
Adres
Beemdstraat 1
Postcode en plaats
5653 MA, Eindhoven
Telefoonnummer
040-2180403

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Allereerst ben je in deze functie verantwoordelijk voor de financiële rapportages en consolidatie van de HQ Pack entiteiten. Maandelijks ben je bezig met het opstellen en kwalitatief bewaken van financiële managementrapportages, het opvolgen van de verschillende deadlines, het afstemmen van intercompany posities, het analyseren en toelichten van de financiële cijfers. Daarnaast het samenstellen van balansdossiers, het ondersteunen bij forecasts, investeringen en overige ondersteuning van het management van de onderneming. Binnen de functie valt ook de coördinatie met de werkmaatschappijen in Nederland, in USA (Californië en Connecticut), Maleisië en Singapore. Ook behoren dagelijkse administratieve werkzaamheden tot je takenpakket. Kortom het gehele traject van record-to-report in zeer nauwe samenwerking met de CFO.

Wie zijn wij

Onze opdrachtgever HQ Pack, met het hoofdkantoor in Eindhoven, behoort tot de wereldwijde top op het gebied van high tech packaging. Wij cleanen, ontwikkelen, produceren, beheren en distribueren verpakkingen voor hoogwaardige en kwetsbare industriële producten. Dat doen we voor toonaangevende en gerenommeerde klanten uit onderandere de volgende marktsegmenten:

• Semi-conductors industrie
• Elektronica-industrie
• Medische- en optische technologie
• Luchtvaart- en ruimtevaartindustrie
• Machinebouw en mechanische componenten

De kracht van HQ pack zit in de totaaloplossing. HQ Pack ontwikkelt niet alleen klantspecifieke verpakkingsoplossingen, maar verzorgt het gehele traject van alle verpakkingsmaterialen en cleanroom activiteiten tot aan de logistieke processen. Via het service center zorgt HQ Pack ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen weer worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat.

Het hoofdkantoor van HQ Pack is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast beschikt HQ Pack over vestigingen in Maleisië (Johor), Singapore, Connecticut / USA (Bethel) en Californië / USA (Fremont), waardoor we wereldwijd onze diensten kunnen aanbieden. Bij HQ Pack werken ca. 500 personeelsleden verspreid over al deze vestigingen.

Wie zoeken wij

De ideale kandidaat
Je hebt een afgeronde HBO opleiding bedrijfsadministratie/-economie en je hebt meerdere jaren ervaring als Finance Professional, vooral in het financiële rapportage proces en de onderliggende administratieve organisatie. Je bent analytisch sterk, je hebt affiniteit met verschillende financiële/ERP systemen en Excel. Ook weet je de relaties te leggen tussen de verschillende systemen en processen.

Je bent proactief in verbeteringen, bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Verder ben je flexibel ingesteld en kan goed met veranderingen omgaan.

Wat bieden wij

Wat biedt HQ pack jou?
Zij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime functie bij een innovatief en internationaal bedrijf met korte en directe lijnen. Deze functie biedt de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar controller. HQ Pack biedt bovendien prima marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct