Zoek een vacature

MIG/MAG Lasser SEP Peeters Eindhoven

Werkgever
Sep Peeters Uitzendbureau
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Lars Claassen
Adres
Postcode en plaats
5600 AA , Eindhoven
Telefoonnummer
0478 57 18 60

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Mig/Mag lasser?

Ben jij een ervaren MIG/MAG lasser? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de regio Limburg, Brabant en Gelderland hebben we diverse opdrachtgevers waar je direct aan de slag kan. Bij onze opdrachtgevers ga je al snel zelfstandig werken. Dat houdt in dat je aan de hand van tekeningen en werkinstructies zelfstandig hoogwaardig laswerk aflevert. Ben je geïnteresseerd in de functie van MIG/MAG lasser maar heb je geen ervaring? Geen probleem, bij ons kun je ook als starter aan de slag.

Wie zijn wij

SEP Peeters is een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zowel voor opgeleide vakkrachten als voor ongeschoolde werknemers kunnen klanten bij ons terecht. Wij bemiddelen kandidaten in diverse branches o.a. productie en metaal, denk aan Order Pickers, inpakkers en monteurs maar bijvoorbeeld ook operators en lassers.
Bedrijfscultuur

Een informele sfeer binnen een dynamische werksfeer waarin iedereen de ambitie nastreeft om de beste te blijven binnen hun vakgebied!

Wie zoeken wij

Functie-eisen:

MIG/MAG diploma, niveau 3 of 4
Per direct beschikbaar

Wat bieden wij

Een MIG/MAG lasser verricht specialistisch werk en natuurlijk mag dat beloond worden. In samenwerking met onze opdrachtgevers kan SEP Peeters jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. En natuurlijk hoort daar een passend en marktconform salaris bij. SEP Peeters is een uitzendorganisatie welke gespecialiseerd is in het bemiddelen van technische functies. Wij kennen de markt door en door en weten dat ook te waarderen. Vertel ons wat jouw wensen en ambities zijn, dan zoeken wij voor jou de ideale baan.

Ben je al enthousiast om aan de slag te gaan als MIG/MAG lasser? Solliciteer dan snel online. Wil je meer informatie over de functie lasser? Bel ons dan op 0478 57 18 60.

Solliciteer direct