Zoek een vacature

Contractmanager/teamleider in Breda

Werkgever
Hydrocare
Functie
Overig
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Sylvia Kradolfer
Adres
minervum 7181
Postcode en plaats
4817 ZN , Breda
Telefoonnummer
076 572 7787
Website

Functieomschrijving

Hydreco is op zoek naar een Contractmanager/teamleider duurzame energiesystemen in Breda.

Een professional die graag mensen aanstuurt, maar net zo goed met twee benen in het vak staat en op basis daarvan goed contact kan onderhouden met klanten, overheden en eindgebruikers.

Je bewaakt of de planning, kosten en installatieprestatie conform contractafspraken verlopen. Er wordt daarbij gestuurd op hoge klanttevredenheid, minimalisatie van storingen en een maximaal installatierendement. Ook zorg je Overeenkomstig de Warmtewet voor gestroomlijnde klantcontactprocessen richting eindgebruikers. Je coördineert het eerstelijns klantcontact, administratieve processen en de facturatie. Daarnaast stuur je het exploitatieteam van Hydreco aan. Je motiveert de exploitatiemanager tot het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplanning. Je zit het exploitatieoverleg voor en zorgt voor een goede prioriteitstelling en storingsopvolging.

Wie zijn wij

Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we, samen met u, bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland.

Wie zoeken wij

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, op het gebied van WTB en/of HIT. Ook heb je kennis en ervaring met klimaatinstallaties en WKO systemen. Daarnaast heb je ervaring met leidinggeven en heb je ervaring met projectmatig werken. Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Onderhandelen gaat je goed af. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en ‘no nonsens’ cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.

Solliciteer direct