Zoek een vacature

Plant controller bij Van Geloven Tilburg

Werkgever
Kendem
Functie
Financieel / Accounting
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Jeroen van den Hurk
Adres
Postcode en plaats
5037GG, Tilburg
Telefoonnummer
040-2180403

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever Van Geloven zijn we exclusief op zoek naar een Plant controller.

Van Geloven in Tilburg is een producent van diepvries snacks en appetizers voor zowel retail als foodservice.

De functie:

In deze nieuwe functie wordt je verantwoordelijk voor controlling op twee van de grotere fabrieken in Nederland, Tilburg en Helmond. Je gaat het huidige team versterken om beter en sneller te kunnen inspelen op interne en externe uitdagingen. Beide fabrieken zijn sterk in ontwikkeling door relocatieprojecten waarbij producten en lijnen vanuit andere fabrieken naar Tilburg en Helmond zijn verhuisd. Als Plant controller ben je het financiële geweten en business partner van de plantmanagers en hun managementteams. Hierbij word je ondersteund door een cost accountant. Je rapporteert direct aan de CFO en de 2 plantmanagers en neemt deel aan het MT van de fabrieken

Wat ga je doen?

Samen met de plantmanager en de COO van Van Geloven sturing geven aan de veranderingsprocessen van de fabrieken:

  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de cost accountant
  • Ook hou je je bezig met het bewaken en optimaliseren van de internal control
  • Daarnaast zal je de planning en control cycle; ‘owner’ van maandelijkse performance review, forecast- en budget proces binnen de fabrieken bij houden en organiseren.
  • Je Bewaakt de efficiency en kosteneffectiviteit binnen de twee fabrieken. Bij afwijkingen proactief ‘de business in gaan’, verbeteracties initiëren en opvolgen zodat uitdagende doelstellingen gehaald worden
  • Verder zal je je bezig houden met het opstellen / reviewen van business cases en investeringsvoorstellen
  • Je zal contacten onderhouden met de financiële afdeling, inclusief de boekhouding op het hoofdkantoor in Tilburg.
  • Ook ga je deelnemen aan uitdagende plant overstijgende projecten, samen met collega’s van andere fabrieken en/of het hoofdkantoor.

Wie zijn wij

Kendem is uw partner voor Executive Search, Interim Management en Staffing in Finance. Wij bemiddelen professionals in staf, management en directieposities voor o.a. beursgenoteerde vennootschappen, familiebedrijven en private equity fondsen.

Wie zoeken wij

Wat breng je mee?

WO opleiding (bedrijfseconomisch of gerelateerd);
Minimaal 8 jaar relevante werkervaring;
Ervaring in een productieomgeving is een must;
Goede communicatieve vaardigheden;
Zelf-startend, accuraat, can-do mentaliteit, leergierig en nieuwsgierig;
Vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als in geschrift;
Goede kennis van MS Office (Excel, Powerpoint).

Wat bieden wij

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever, Van Geloven in Tilburg, is een producent van diepvries snacks en appetizers voor zowel retail als foodservice. Ze hebben een leidende positie in de Europese markt. De kracht van de organisatie ligt in het voeren van sterke merken zoals Mora, Ad van Geloven Snacks, Welten Snacks, Van Lieshout Snackwaren, Kroketterij de Bourgondiër, Van Dobben, Kwekkeboom, KB, Laan Snacks, Willie Dokter, Souflesse, Hebro. Met bijna 1000 enthousiaste medewerkers, op 6 locaties, werkt Van Geloven op een professionele wijze aan de toekomst van het bedrijf. Sinds 2016 is Van Geloven onderdeel van McCain. McCain is een Canadees familiebedrijf en is de grootste fabrikant van diepvriesaardappelproducten ter wereld.

Voor deze functie zoeken we een resultaatgerichte, ondernemende professional. Beschik je verder over een gedegen financiële/bedrijfseconomische basiskennis en een analytische persoonlijkheid? Geef dan je ambitie de ruimte en kom de fabrieken in Tilburg en Helmond versterken. We ontvangen graag je sollicitatie!

Solliciteer direct