Zoek een vacature

Procesoperator

Werkgever
Dow Benelux B.V.
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer HR Department
Adres
Herbert H. Dowweg 5
Postcode en plaats
4542 NM, Hoek
Telefoonnummer
+31 115 627546
Website

Functieomschrijving

Dow is op zoek naar meerdere Procesoperators voor onze locatie in Terneuzen, Nederland.

Ben je geïnteresseerd in werken voor een globaal bedrijf in de chemie dat bouwt aan een duurzame toekomst? Solliciteer vandaag en werk samen met een divers team aan een betere wereld.

De uitdaging:
Als rasechte techneut ben je als Procesoperator in je element. Je werkt met chemische productie-installaties waarin steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen worden toegepast. Door een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden leer je de fabriek tot in detail kennen. Je kunt daardoor verbanden tussen verschillende systemen leggen en bent eventuele problemen altijd één stap voor. Zo blijven onze producten van uitstekende kwaliteit. Je belangrijkste taken zijn het behalen van de productie- en kwaliteitsdoelstellingen. Veilig werken en aandacht voor het milieu staan daarbij uiteraard voorop.

Jouw team:
Als Procesoperator maak je deel uit van een divers team dat goed op elkaar is ingespeeld. Bij ons werk je samen met mensen die net zo gepassioneerd zijn als jij. Veel van de afwisselende werkzaamheden voer je samen met collega’s uit. De sfeer is collegiaal en openheid staat voorop. Je kunt op elkaar rekenen.

Wie zijn wij

Dow is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van kunststoffen en chemicaliën. Dow Terneuzen is, met 17 fabrieken, de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. Met ruim 3600 medewerkers met meer dan 50 nationaliteiten is Dow Terneuzen een diverse organisatie.

Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen, dan is Dow dé werkgever voor jou. Je krijgt bij ons de ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf door middel van opleidingen en trainingen verder te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien naar andere rollen binnen dezelfde afdeling, of wisselen van afdeling om hier nieuwe ervaringen op te doen. Dow gelooft dat jij als geen ander weet hoe je talenten het beste tot zijn recht laat komen. We bieden je een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Investeren in elkaar en in de toekomst is waar we mee bezig zijn. Met jouw passie kunnen we samen iets moois creeëren.

Wie zoeken wij

Jouw talenten en kwalificaties:

Je hebt minimaal een MBO4-opleiding in de procestechniek afgerond, of verwacht die dit jaar af te ronden. Het is geen probleem als je een andere MBO4 opleiding in een technische richting hebt afgerond, als je naast je werk een aanvullende opleiding Procestechniek wilt volgen.

Belangrijk is dat je een echte teamspeler bent
Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen
Veiligheid is jouw eerste prioriteit

Wat bieden wij

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct door op de knop “Apply online” te klikken

Hierna volgen een aantal vragen en de mogelijkheid om je sollicitatiebrief en CV achter te laten

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je binnen 24 uur een automatische ontvangstbevestiging

Je sollicitatie zal daarna verder in behandeling worden genomen. Binnen enkele weken zul je bericht ontvangen of je geselecteerd bent voor een interview. De wervingsprocedure omvat behalve selectie interviews ook een aanstellingskeuring/medisch onderzoek.

Om te kunnen streven naar diversiteit in ons personeelsbestand, zet Dow zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt door niet te oordelen op basis van ras, huidskleur, afkomst, etniciteit, geslacht, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd of religie. We moedigen iedere werknemer aan om het beste uit zichzelf te halen, niet alleen om een bijdrage te leveren aan de dagelijkse werkzaamheden maar ook om te werken aan een waardevolle carriere.

Aanbod van Dow:

Een sterke totaalbeloningsprogramma, inclusief: competitieve basissalaris, variabele beloning die individuele, team- en bedrijfsprestaties en uitgebreide voordelen beloont
Lopende leermogelijkheden binnen een diverse, inclusieve en lonende werkomgeving
Carrière-ervaringen die verschillende Dow-bedrijven en -functies kunnen overspannen met kansen voor persoonlijke en professionele groei
De kans om binnen een wereldwijd bedrijf te werken en te communiceren met collega’s van over de hele wereld
Kansen die tot uw verbeelding spreken en uw passie ontketenen om anderen te helpen
Over Dow

Dow (NYSE: DOW) combineert wereldwijd bereik, geïntegreerde productie, gerichte innovatie en leidende bedrijfsposities om winstgevende groei te realiseren. Dow heeft de ambitie om het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame materials science- bedrijf te worden, met als doel een duurzame toekomst voor de wereld te leveren door onze expertise op het gebied van materials science en samenwerking met onze partners. Dow’s business portfolio van kunststoffen, industriële halffabricaten en coatings en siliconen levert een breed scala aan gedifferentieerde, op wetenschap gebaseerde producten en oplossingen voor haar klanten in snelgroeiende marktsegmenten, zoals verpakking, infrastructuur, mobiliteit en consumer care. Dow heeft 106 productielocaties in 31 landen en biedt werk aan ongeveer 35.700 mensen. Dow realiseerde in 2020 een omzet van ongeveer USD 39 miljard. Verwijzingen naar Dow betekenen Dow Inc. en haar dochterondernemingen. Raadpleeg voor meer informatie www.dow.com of volg @DowNewsroom op Twitter.

Om te kunnen streven naar diversiteit in ons personeelsbestand, zet Dow zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. We moedigen iedere werknemer aan om het beste uit zichzelf te halen, niet alleen om een bijdrage te leveren aan de dagelijkse werkzaamheden maar ook om te werken aan een waardevolle carriere. Meer informatie over Dow’s gelijke kansen is te vinden op www.dow.com

Solliciteer rechtstreeks via deze button: https://corporate.dow.com/en-us/careers/jobs/position.R2015761.

Solliciteer direct