Zoek een vacature

Productiemedewerker bij SEP Peeters in Eindhoven

Werkgever
Sep Peeters Uitzendbureau
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Lars Claassen
Adres
Postcode en plaats
5600 AA, Eindhoven
Telefoonnummer
0478 57 18 60

Functieomschrijving

Wat ga je doen als productiemedewerker?

Als productiemedewerker bij SEP Peeters ben je van alle markten thuis. Je bent flexibel inzetbaar en je komt bij bedrijven waar anderen niet zo snel komen. De werkzaamheden die je verricht zijn zeer divers, bijvoorbeeld sorteer- en inpakwerkzaamheden of productiewerkzaamheden aan de machine. Productiemedewerkers werken in ploegendienst wat betekent dat je ook met de werktijden flexibel bent. De diensten die je als productiemedewerker draait zijn zowel in de ochtend, de middag als in de avond.

Wie zijn wij

Over Sep Peeters:
Vestigingen in Nederland en Polen
Inmiddels hebben wij vier vestigingen, de hoofdvestiging in Oirlo en nevenvestigingen in Opole, Racibórz en Olsztyn (PL). Met in totaal twaalf medewerkers op kantoor in Oirlo, acht coördinatoren en 6 medewerkers in Polen ontzorgen wij de klanten op het gebied van arbeidsbemiddeling en personeelsplanning.
Op alle vestigingen zijn onze medewerkers bekend met de huidige arbeidsmarkt. De medewerkers in Opole werven en selecteren de potentiële kandidaten uit Polen en begeleiden hun reis naar Nederland waar ze worden opgevangen en verder worden begeleid door onze Nederlandse medewerkers.

Ideale partner voor arbeidsbemiddeling
SEP Peeters is uw ideale partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van personeel voor onder andere de bouw en metaaltechniek. Denk hierbij aan constructiewerkers, lassers, bouwvakkers en houtbewerkers. Verder kunnen wij arbeidskrachten leveren voor inpak- en ompakwerkzaamheden. Voor onze arbeidskrachten is zwaar fysiek werk en werk op onregelmatige tijden geen enkel probleem. Wij ontzorgen graag onze klanten en gaan daarin zover dat enkele van onze klanten hun hele personele productieplanning aan ons uitbesteden. Wij zorgen er zelfs voor dat de arbeidskrachten op de juiste tijd én op de juiste plaats zijn. Wij brengen ze veelal naar hun werklocatie!

Wie zoeken wij

Functie-eisen:

Je hebt een technische achtergrond, dat is namelijk wel zo handig als je met machines werkt.
Ervaring als productiemedewerker is een pré.
Een geldig heftruckcertificaat is een pré.
Je wilt werken in ploegendiensten.
Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, ook in de avonden en in het weekend.
Je werkt netjes en nauwkeurig.

Wat bieden wij

Werken voor SEP Peeters houdt in dat we jou gaan ontzorgen. Wij houden rekening met je wensen en introduceren je bij je nieuwe werkomgeving. Ook wanneer je al bent geplaatst houden we contact met je zodat we zeker weten dat jij op de juiste plaats zit. Kom je uit het buitenland dan nemen wij alle zorgen uit handen. Wij regelen huisvesting, alle benodigde papieren en vervoer van en naar je werk. Wil je meer weten over SEP Peeters en de vacature productiemedewerker? Kijk dan op onze pagina voor kandidaten.

Solliciteer direct