Zoek een vacature

Salarisadministrateur Eindhoven

Werkgever
Kendem
Functie
Administratief / Secretarieel
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Jeroen van den Hurk
Adres
Beemdstraat 1
Postcode en plaats
5653 MA, Eindhoven
Telefoonnummer
040-2180403

Functieomschrijving

Binnen de hedendaagse functie van salarisprofessional houd jij je bezig met de ontwikkeling en implementatie van HR- en salarisprocessen, arbeidsvoorwaardenbeleid en de maandelijkse verloning voor de Sioux-organisatie. Zo geef je invulling aan een modern en aantrekkelijk werkgeverschap. Je leidt diverse veranderingsprojecten en je voert de regie over wijzigingen in de regelingen inclusief de daarachter liggende (salaris)systemen. Met jouw visie en kennis van zowel het vak als de organisatie weet je je collega’s te inspireren en adviseren. Deze functie biedt jou de perfecte kans je verder te ontwikkelen in deze rol. Ook kun jij samen met een team van ervaren en gedreven specialisten het verschil maken voor meer dan 750 werknemers.

Wie zijn wij

Sioux biedt je uitdagend, dynamisch en afwisselend werk. Als mechatronica-, software-, wiskunde-, automotive- of elektronicatalent draag je bij aan de ontwikkeling en bouw van complexe producten, vaak op de grens van de technologische mogelijkheden. Bij Sioux werk je voor grote multinationals in de regio of voor een kansrijke start-up bezig met de volgende doorbraaktechnologie.

Grensverleggende technologische resultaten worden behaald door teams die optimaal samenwerken. Daarom werk je bij Sioux samen met super slimme en gemotiveerde collega’s die er, net als jij, helemaal voor gaan. Om die geniale oplossing te bedenken, waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

Sioux levert een bijdrage aan een veilige, gezonde, plezierige en duurzame maatschappij door het ontwikkelen van zinvolle technologie. We geloven in mensen en halen er het maximale uit, voor ons, de klanten en jou. Wij zijn dan ook niet alleen geïnteresseerd in de professional in jou, maar willen je ook leren kennen als persoon. Zo kunnen we je het werk bieden dat bij je past. Tegelijkertijd doen we graag dingen samen bij Sioux. We hechten aan gezelligheid en een goed onderling contact. Daarom organiseren we bijvoorbeeld vele leuke activiteiten waar niet alleen jij, maar ook je partner en gezin welkom zijn.

Wie zoeken wij

✓ Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding;
✓ Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen een (middel)grote en dynamische organisatie op het gebied van salarisverwerking waarbij je een aantoonbare passie hebt laten zien voor arbeidsvoorwaarden en beleid;
✓ Je hebt ervaring met het vormgeven en implementeren van HR- en salarisprocessen.
✓ Je pakt graag een coördinerende rol en werkt samen met verschillende stakeholders om zo zaken in beweging te brengen en te houden;
✓ Heb je ervaring met grensoverschrijdend werken? Dan is dat een pre;
✓ Je bent analytisch en cijfermatig sterk, hebt bedrijfskundig inzicht. Je werkt graag met (personeelsinformatie)systemen, rapportagetools en Excel. Daarnaast ben je ook taalkundig sterk onderlegd, zowel in de Nederlandse als Engelse taal;
✓ Je bent in staat de grotere lijnen te zien, maar bent tegelijkertijd zeer sterk op details;
✓ Je bent pragmatisch en proactief, waardoor je snel dingen oppakt;
✓ Je bent een professionele, (prettig) kritische gesprekspartner die het leuk vindt om collega’s te adviseren en te overtuigen. Daarnaast weet je jouw ideeën of advies op een heldere en inspirerende manier over te brengen.

Wat bieden wij

✓ Een afwisselende baan met zeer goed carrièreperspectief.
✓ Een netwerk van professionele en hoog opgeleide collega’s die met elkaar sparren en kennis delen.
✓ Een uitgebreid opleidingsprogramma met aandacht voor hard- en soft skills.
✓ Aandacht voor en begeleiding in persoonlijke ontwikkeling.
✓ Begeleiding van een teammanager die jouw ambities kent.
✓ Een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband.
✓ Goede pensioenregeling en korting op aanvullende verzekeringen.

Solliciteer direct