Zoek een vacature

Schoonmaak bij Hago Veldhoven

Werkgever
Vebego
Functie
Overig
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Daphne de Roon
Adres
Hambakenwetering 5b
Postcode en plaats
5052 CL, s’Hertogenbosch
Telefoonnummer
088-0990880

Functieomschrijving

Betreft: Schoonmaak, schoonmaker, schoonmaken, parttime

Schoonmaken is een vak apart en dat weet jij als geen ander!

Als medewerker schoonmaak bij een groot hightech bedrijf in Veldhoven draag jij bij aan een schone werkomgeving.
Dit doe jij van maandag t/m vrijdag. De start is flexibel tussen 7.00 uur en 9.00 uur. jij werkt 6 uur per dag, 30 uur per week.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als medewerker schoonmaak ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het wegbrengen van het afval vanuit de cleanroom. Het is jouw taak om te zorgen dat het vuil vanuit de cleanroom naar de container gebracht wordt zodat dit verwerkt kan worden. Daarnaast ga jij je bezig houden met specialistische reiniging van o.a. de toiletten maar ook vloeronderhoud behoort tot jouw taken. Kortom, geen dag is hetzelfde en je heb meer dan genoeg afwisseling als medewerker schoonmaak! Je bent onderdeel van een groot en gezellig team, echter voer je de werkzaamheden zelfstandig uit. Met vragen kan je terecht bij jouw collega’s maar ook bij de objectleider Emmely, zij staat altijd voor je klaar.

Wie zijn wij

Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Wij zijn de partner die opdrachtgevers meer productiviteit, welzijn, vitaliteit en veiligheid geeft. Maar we zijn ook de organisatie die zich iedere dag inzet voor een betere maatschappij, doordat we het belang van een schoon land inzien. Hago maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 36.000 medewerkers, gedragen door familiewaarden en doordrongen van ambitie. Met elkaar willen wij van toegevoegde waarde zijn. Ons doel is om in 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen!

Wie zoeken wij

– een enthousiaste en flexibele werkhouding;
– verantwoordelijkheidsgevoel;
– eigen vervoer;
– beheersing van de Nederlandse taal;
– al wat ervaring in de schoonmaak (geen harde eis).

Wat bieden wij

– een uitdagende functie met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
– salariëring per 4 weken op basis van werkervaring, conform CAO schoonmaak en – glazenwassersbedrijf tussen € 10,94 en € 12,49 per uur;
– hier bovenop 8% vakantietoeslag én 2,85% eindejaarsuitkering;
– 26 vakantiedagen op fulltime basis;
– bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling én doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct