Zoek een vacature

ACCOUNTMANAGER Sterk in relatiebeheer

Werkgever
Pehavo
Functie
Commercieel / Verkoop
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Vestiging Oss
Adres
Dommelstraat 12
Postcode en plaats
5347 JL, Oss
Telefoonnummer
0412 622025

Functieomschrijving

Wat je gaat doen
70% van jouw werk is het bezoeken van klanten. Je start de dag op kantoor en van daaruit ga je op pad naar jouw lokale klanten voornamelijk in de regio Oss. Je bezoekt bestaande klanten, bespreekt offertes, geeft productinformatie en -adviezen. Je regelt dat jouw collega’s de magazijnvoorraad bij de klant op peil houden. Je bent alert op veranderingen in de regio en ziet kansen om nieuwe klanten te winnen. Je zorgt dat je jouw klanten regelmatig bezoekt, een aantal klanten bezoek je zelfs wekelijks. Terug op kantoor stel je offertes op of laat je dit door een binnendienst collega doen, je stelt bezoekrapporten op, actualiseert klantgegevens en je houdt je collega’s in jouw team op de hoogte over de serviceverlening naar klanten. De dag kan er wel eens anders uit zien, want je maakt onderdeel uit van een team en soms is het nodig dat jij even bijspringt op de binnendienst.

Wie zijn wij

Pehavo is een technische groothandel voor de industrie, bouw en aanverwante sectoren. Wij zijn een trots familiebedrijf met vijf vestigingen en ruim 45 medewerkers. Voor de vestiging Oss zijn wij op zoek naar een:

Wie zoeken wij

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, een opleiding in een commerciële richting en daarbij heb je gevoel voor en interesse in techniek. Andersom kan ook: een technische opleiding en commerciële vaardigheden. Natuurlijk ben je communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en je legt gemakkelijk contacten. Aandacht voor de klant, relatiebeheer en -behoud, dát is jouw sterke kant. Je bent oplossingsgericht, hebt een flexibele houding, aanpassingsvermogen, levert graag kwaliteit en service, bent zelfstandig maar een fijne collega in de samenwerking. Je hebt een rijbewijs, bent fulltime beschikbaar en bereid om op termijn circa eens per maand op zaterdagochtend te werken.

Wat bieden wij

Een informele- en collegiale werksfeer. Een zelfstandige en afwisselende functie met een goed salaris en passende bonusregeling, een goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals een auto van de zaak, laptop en telefoon, premievrije pensioenregeling, 25 vakantiedagen, korting op de spullen die wij verkopen, 200% salaris als je op zaterdagochtend werkt. Wij zorgen voor een uitgebreide inwerkperiode, producttrainingen en bieden jou mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf en maken een gezonde groei door. Wij groeien door gewoon te blijven en te hechten aan continuïteit, voor onze medewerkers én voor onze klanten. Onze speerpunten zijn service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Spreekt dit je aan en herken jij je in het profiel? Wij verwelkomen je graag in ons team!

solliciteer rechtstreeks bij de werkgever

Solliciteer direct