Brabantse vacaturebank

Brabantse Vacaturebank is een regionale vacaturesite met als doel werkgevers en werkzoekenden uit Noord-Brabant met elkaar te verbinden.

De oorsprong

Brabantse Vacaturebank is ontstaan door een initiatief van 2 echte Brabantse ondernemers:
Frank Spronk en Roger de Leeuw.
Frank heeft  een online marketing bureau: Impro Marketing en Roger heeft een bedrijf in vacaturebanken: Vacaturebank Groep.
Deze twee bedrijven hebben nu hun krachten gebundeld en zijn samen Brabantse Vacaturebank begonnen. Niet alleen is dit een goede combinatie van kennis en kunde op het gebied van vindbaarheid en conversie, maar ook van passie, betrokkenheid en  een sterke Brabantse werkmentaliteit.

Wat onderscheidt ons van de rest?

De Brabantse vacaturebank is een vacaturebank waar lokale waarden essentieel zijn in de bedrijfsvoering en een persoonlijke connectie tot de kernwoorden behoren.

Maar deze doelen streven wij ook na:

  • vertrouwdheid in eigen omgeving
  • het samenbrengen van vraag en aanbod van arbeid op de Brabantse arbeidsmarkt
  • de kwaliteit van lokaal matchen

Wat bieden wij aan?

Voor werkzoekenden biedt Brabantse Vacaturebank een goede manier om een nieuwe job te vinden in de regio en met de matchmail functie wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures. Werkgevers krijgen onbeperkt inzage in het kandidatenbestand en kandidaten ontvangen de vacature in hun mailbox.
De uitgangspunten van het concept zijn: eenvoudig in gebruik, technisch state of the art en dit tegen een correcte prijs. Voor een vaste prijs van € 199,- per 30 dagen kunt u onbeperkt vacatures plaatsen voor uw organisatie, dus lijkend op concepten als Spotify en Netflix, waar je ook voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van kan maken en maandelijks kan opzeggen en later weer opstarten. Eén vacature plaatsen kan natuurlijk ook voor € 99,-!

Nieuwsgierig geworden naar wat de Brabantse Vacaturebank voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact.

Met vriendelijke groet,
Team Brabantse Vacaturebank

over ons