Zoek een vacature

SERVICEMONTEUR (FULLTIME, BINNEN/BUITEN)

Werkgever
Hatech Gasdetectietechniek B.V.
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
Dienstverband
Vast
Contact
heer Randy van der Stelt
Adres
Brasem 51
Postcode en plaats
4941 SE, Raamsdonksveer
Telefoonnummer
(0)162 510 004

Functieomschrijving

Hatech zoekt een servicemonteur!

Heb jij gevoel voor techniek en geef je niet snel op? Lijkt het je daarnaast leuk om servicewerkzaamheden te verrichten aan vele verschillende producten binnen de gasdetectie? Wellicht zoeken wij jou dan als onze nieuwe servicemonteur! Als servicemonteur van Hatech (fulltime) zal je een aantal dagen per week onderweg zijn om service op locatie bij onze klanten te verlenen of een storing op te lossen. Houd jij van afwisseling en uitdagingen? Mooi! Bij Hatech is namelijk geen werkdag hetzelfde en zal je iedere dag weer nieuwe dingen tegenkomen en leren. Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse om eens kennis te komen maken met ons team? Stuur dan gerust een e-mail naar randy@hatechgas.com met jouw CV en motivatie. Wellicht zoeken wij jou om ons team te komen versterken!

Wie zijn wij

Hatech Gasdetectie is opgericht in 1994 en heeft jarenlange ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech is exclusief distributeur voor Kitagawa gasmeetbuisjes in de Benelux en vertegenwoordigt daarnaast meerdere producenten.

Hatech levert een breed assortiment gasdetectie producten van gasmeetbuisjes tot complete vast-opgestelde installaties op maat. De gasdetectie producenten waar wij mee samenwerken zijn onder andere Industrial Scientific, Crowcon, Ion Science, Geotech, Kundo XT, Dega en Oldham. Het leveringspakket van gasdetectie apparatuur is in de loop der jaren aangevuld met diverse productgroepen, om u zo een totaalpakket aan te kunnen bieden op het gebied van gasdetectie. Vele producten zijn bij Hatech dan ook uit voorraad leverbaar.

Wie zoeken wij

Iemand die het leuk vindt om onderhoudswerkzaamheden te verrichten op kantoor bij Hatech en voornamelijk (vaak het grootste gedeelte van de werkweek) op locatie bij onze klanten. Het betreft hierbij zowel onderhoudswerkzaamheden als ook het zelfstandig oplossen van storingen aan door ons geleverde en/of geïnstalleerde producten. Naast dat onze nieuwe collega servicegericht en flexibel moet zijn (geen 9- tot 5 mentaliteit), is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en van nature onderzoekend bent. Wij zoeken iemand die gemakkelijk communiceert, leergierig is, maar vooral ook klantgericht denkt en handelt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ondersteuning en input van collega’s niet schuwt, maar juist opzoekt. Tot slot is het bij deze fulltime functie belangrijk dat onze nieuwe collega geen bezwaar heeft tegen veel onderweg zijn, ofwel: reizen (door heel Nederland, maar soms ook in aangrenzende buurlanden).

Een nieuwe fulltime collega met een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau (werktuigbouw of elektrotechniek). Relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie bij een technische organisatie is een pré. Goed probleemoplossend vermogen en een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, waarbij je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. In bezit zijn van een rijbewijs (B) is tevens een vereiste.

Wat bieden wij

Een zeer veelzijdige technische functie in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf. Hatech bevindt zich in een bijzonder marktsegment, wat zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Bij deze functie hoort een passend vast salaris alsmede uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met zicht op een vaste aanstelling. Hatech bouwt op een hecht team met leuke collega’s die zeer bereid zijn om elkaar te ondersteunen waar nodig. Daarnaast zal onze nieuwe collega de vaste bestuurder worden van onze Hatech-serviceauto.

Solliciteer direct