Zoek een vacature

Patissier in Tilburg – Maak jij het lekkerste gebak?

Werkgever
Govert van Nunen
Functie
Detailhandel
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Robert van Nunen
Adres
Westermarkt 25
Postcode en plaats
5042 MD, Tilburg
Telefoonnummer
013 467 1546

Functieomschrijving

Dagelijks genieten klanten van verschillende lekkernijen zoals bonbons, koffiegarnituur, gebak en een diversiteit aan desserts die onze patissiers vers bereiden. Ben jij de ervaren, enthousiaste en creatieve meesterpatissier die ons team fulltime (30 of 38 uur) komt versterken?

Wie zijn wij

Govert van Nunen
Welkom! Wij zijn gevestigd in winkelcentrum “De Westermarkt” in Tilburg en aan de Tilburgse weg in Goirle. Al sinds 1905 voorzien wij Tilburg van het lekkerste brood dat iedere ochtend vers wordt bereid. Als patisserie hebben we daarnaast ook een tongstrelend assortiment aan gebak, taart en chocolade. Kom gerust eens langs in een van onze winkels om onze ambachtelijke producten te bekijken en proeven!

Geschiedenis
Al sinds 1905 is Govert van Nunen een bekende naam in Tilburg. In dat jaar opende Govert van Nunen sr. zijn bakkerij aan de heuvelstraat. Sinds die tijd is er natuurlijk veel veranderd aan banketbakkerij Govert van Nunen. Maar het ambachtelijke karakter dat al meer dan 100 jaar geleden ontstond is altijd gebleven en al tweemaal van vader op zoon doorgegeven. Momenteel zijn we gevestigd in zowel Tilburg als Goirle.

Wie zoeken wij

Waar bijt jij je in vast?
Als Patissier bij Govert van Nunen draag je zorg voor de bereiding van alle soorten patisserie en chocolaterie. Je steekt graag je creativiteit in onze ambachtelijke producten en werkt in een omgeving waar hoge standaarden vanzelfsprekend zijn. Sterker nog: je krijgt hier energie van. Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct en weet je verantwoordelijkheden te nemen. Wij bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Wat bieden wij

Functie: Wat krijg je bij ons als winkelmedewerker?
– Een baan waarbij iedere dag een feestje is! Wie wordt er nu niet blij in een banketbakkerij? Of het nu voor een verjaardag is of gewoon omdat je er zin in hebt, banket = feest!
– Een goed salaris conform cao.
– Een team met gepassioneerde collega’s in een dynamische omgeving.
– De vrijheid en de uitdaging om met jouw team te zorgen voor terugkerende fans!
– De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een prachtige branche, binnen een ambitieus en vooruitstrevend familiebedrijf.

Solliciteer direct