Zoek een vacature

Kom jij bij ons werken?

Werkgever
Residentie Molenwijck
Functie
Horeca
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Floor Peijs
Adres
Molenwijck 1
Postcode en plaats
5175 WB , Loon op Zand
Telefoonnummer
0416 - 365600
Website

Functieomschrijving

Wel de lusten, niet de lasten van werken in een keuken.
Het keukenteam van Molenwijck maakt dagelijks hoogwaardige maaltijden voor hun bewoners. De maaltijd is een belangrijk moment van de dag en wij bieden verse maaltijden waarbij kwaliteit en service vooropstaan. Wij zoeken een keukenassistent die onze koks kan ontlasten voor 16 tot 24 uur. Het fijne van werken voor Molenwijck is o.a. dat je (meestal) overdag werkt, in een vast team en volgens een gestructureerde planning. Dus een toffe horecabaan, maar wel makkelijk te combineren met bijv. het runnen van je huishouden, je hobby’s of sporten. Win – win.

Wie zijn wij

De unieke omgeving draagt bij aan een fijn werkklimaat. De bewoners wonen zelfstandig in hun eigen appartement. De aanwezige faciliteiten maken hun leven comfortabel. Als het nodig is, beschikt Molenwijck over diverse disciplines die verdere ondersteuning of zorg op maat bieden.

Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, Grand Café, kapsalon, fitnessruimte, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen in Residentie Molenwijck compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Bijzonder
De visie van Residentie Molenwijck is om zelfstandig wonende senioren een comfortabele, vertrouwde leefomgeving te bieden. Comfortabel, omdat we alle services bieden die het leven aangenaam maken. Vertrouwd, omdat bewoners dankzij de uitstekende zorg kunnen wonen tot hun overlijden. Onze missie is om bewoners, personeel en hun omgeving in een duurzame, natuurrijke ambiance hun leven te laten beleven. Een gemeenschap waarin men zelfstandig woont en de onderlinge verbondenheid het leven extra kleur en geluk geeft.

Wie zoeken wij

Wie zoeken wij?

Je hebt een positieve en gemotiveerde instelling.
Het is belangrijk dat je in een team goed met elkaar samenwerkt
Je hebt doorzettingsvermogen
De werktijden zijn zowel door de weeks als in de weekenden en op feestdagen. Samen met elkaar stel je een steeds wisselend rooster samen.
Natuurlijk werk je netjes en verzorgd, volgens de hygiënevoorschriften

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Goed en passend salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.
Prettige werkomgeving in een bijzondere organisatie.

solliciteer rechtstreeks bij de werkgever

Solliciteer direct