Zoek een vacature

Senior marketeer

Werkgever
Stedelijk Museum Breda
Functie
Marketing / Online Marketing
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Marcia van den Wildenberg
Adres
Boschstraat 22
Postcode en plaats
4811GH, Breda
Telefoonnummer
076-5299900

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Ter versterking van ons marketingteam zoeken wij een innovatieve en resultaatgerichte senior marketeer voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen
 Je maakt deel uit van het projectteam ‘De Nassaus van Breda’, samen met de projectleider, conservator en educatiemedewerker.
 Je ontwikkelt een meerjarige omni-channel campagne voor ‘De Nassaus van Breda’.
 Je zorgt voor de projectmatige uitvoering en monitort de resultaten.
 Je denkt mee over activiteiten, zoals familieprogramma’s tijdens de schoolvakanties.
 Je bouwt relaties met culturele, toeristische en commerciële partners in de Breda en daarbuiten. Je ontwikkelt acties en arrangementen en zet die in étalage.
 Je maakt deel uit van het projectteam Royal Roots en zorgt samen met Breda Marketing en andere partners aan de ontwikkeling en uitvoering van de bijbehorende marketingstrategie.

Wie zijn wij

Het museum, Breda en de Nassaus
Stedelijk Museum Breda is een middelgroot stadsmuseum voor een breed en divers publiek met sterke lokale wortels en een nationale uitstraling. We richten ons op erfgoed, geschiedenis en hedendaagse beeldende kunst en werken samen met allerlei partners uit Breda en de wijde omgeving. De komende jaren bouwen we verder aan een loyale groep bezoekers en educatieprogramma’s voor primair onderwijs en vmbo. Verder ontwikkelen we meer projecten in de publieke ruimte en samen met buurten en wijken.

In juni ging ‘De Nassaus van Breda – Kasteel, stad en land’ open. Een spectaculaire vaste tentoonstelling waaraan vijf jaar is gewerkt. We vertellen daarmee het verhaal van de Bredase Nassaus die in de 16de eeuw de basis legden voor het Nederlandse koningshuis. Dat verhaal gaat veel verder dan het museum. In Breda kun je de Grote Kerk en het Begijnhof bekijken. Of rondwandelen in Park Valkenberg, de oude kasteeltuin. ‘De Nassaus van Breda’ is bedoeld voor bewoners en bezoekers van Breda en de omgeving. In de tentoonstelling zit een interactief Familiespoor, bedoeld voor (groot)ouders en (klein)kinderen.

Vanaf 2022 werken we samen met de gemeente Breda en Breda Marketing aan een meerjarig cultureel programma onder de naam ‘Royal Roots’. Eerdere activiteiten waren o.a. een buitententoonstelling in samenwerking met het Prado museum en een participatieproject waarin een grote tegelvloer werd gerealiseerd voor het Kasteel van Breda. De komende jaren gaan we dit programma verder ontwikkelen.

Wie zoeken wij

 Je hebt enkele jaren werkervaring in marketing in de cultuursector.
 Je bent een ondernemende netwerker en legt makkelijk contacten.
 Je bent een doener én een denker: strategisch en creatief.
 Je bent een uitstekende schrijver.
 Je bent resultaatgericht, flexibel en zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband.
 Je bent goed in het maken van creative content en hebt oog voor détails.
 Je hebt aantoonbare affiniteit met geschiedenis en erfgoed, en je voelt je thuis in een ambitieuze Brabantse provinciestad.
 Je bent bereid om flexibele werktijden te hanteren.

Wat bieden wij

Een unieke rol in een creatieve omgeving! Je werkt met gedreven en professionele collega’s die streven naar het beste resultaat en er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk is het mogelijk een deel vanuit huis te werken en je werkweek af te stemmen in goede balans met je privéleven.
De functie is ingeschaald in schaal 9 van de museum CAO. We starten met een jaarcontract. Daarnaast ontvang je een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waarin o.a. een eindejaarsuitkering en opname in het ABP-pensioenfonds.

Solliciteer direct