Zoek een vacature

Doktersassistent poli kaakchirurgie

Werkgever
Bernhoven
Functie
Medisch / Zorg
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer HR Zorgopleidingen
Adres
Nistelrodeseweg 10
Postcode en plaats
5406 PT, Uden
Telefoonnummer
0413 – 40 20 00
Website

Functieomschrijving

Samen met 8 collega’s assisteer je een team van 4 kaakchirurgen bij het spreekuur, dat veelal bestaat uit het behandelen van patiënten met mond-, kaak- en aangezichtsproblemen. Je bereidt zelfstandig deze spreekuren voor, zorgt voor het maken van diverse kaakfoto’s en houdt zelfstandig een afdrukspreekuur. Daarnaast verricht je administratieve en ondersteunende taken. Kortom een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Wie zijn wij

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wie zoeken wij

Jouw oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en collega’s en patiënten zich geholpen voelen. Hiervoor zet je een proactieve en positief kritische houding in. Je bent een teamspeler die continu op zoek is naar de verbeterslag. Je geeft hierbij feedback, die zowel opbouwend als positief kan zijn. Je zoekt de samenwerking op en houdt van een open cultuur. Je weet van aanpakken bij het assisteren aan de stoel en je kunt de balie en telefoon zelfstandig bemannen. Met jouw stressbestendigheid weet je de rust bij iedereen te bewaren. Goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat heb je nodig?

Een afgeronde mbo opleiding doktersassistent en eventueel relevante aanvullende opleidingen
Technisch inzicht vanwege het werken met apparatuur
Uitstekende sociale vaardigheden om de patiënt snel op hun gemak te kunnen stellen
Affiniteit of ervaring met kaakchirurgie
Ervaring met Xcare is een pre

Wat bieden wij

Wat krijg je?

Arbeidsovereenkomst voor een jaar
Graag gaan we daarna een verbinding aan voor onbepaalde tijd
Functiegroep 40 minimaal € 1.984,- en maximaal € 2.937,- bruto per maand (fulltime)
Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een prettig team
Een leuke uitdaging in een enthousiast en ambitieus team

solliciteer rechtstreeks bij de werkgever

Solliciteer direct