Zoek een vacature

Montagemedewerker paardenomheiningen en afrasteringen

Werkgever
Chevaldo Omheiningen
Functie
Productie / Uitvoerend
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Hans Dogge
Adres
Lochtstraat 8
Postcode en plaats
5126 ES, Gilze
Telefoonnummer
06-19242385

Functieomschrijving

Werk jij ook het liefst in de buitenlucht? Lijkt het je leuk om in de bedrijfsbus naar bijzondere locaties te rijden in heel Nederland en België en daar een mooie klus te klaren? Als je dan ook nog eens handig en sterk bent is dit misschien wel jouw topbaan!

Voor onze vestiging in Gilze zijn wij op zoek naar een montagemedewerker.

Wat ga je doen?
Als montagemedewerker plaats je in teamverband omheiningen en afrasteringen. Dit moet natuurlijk wel degelijk geplaatst worden, stevig en waterpas. Het gaat voornamelijk om omheiningen rondom weilanden en paddocks, maar ook rondom paardenpistes, longeercirckels en stapmolens. Je werkt enkel met producten van de beste kwaliteit.

Jij gaat aan de slag met diverse werkzaamheden zoals het klaarleggen van benodigde materialen, assisteren bij de montage van de omheiningen en je draagt zorg voor een schone en veilige werkplek. Dagelijks ben je met collega’s onderweg naar klanten door heel Nederland en België.

Wie zijn wij

Wij zijn Chevaldo Omheiningen BV. Wij leveren hoogwaardige houten omheiningen, afrasteringen en poorten voor (paarden)weides en paddocks, maar ook voor pistes, longeercirckels en stapmolens. Wij houden graag alles in eigen hand. Het frezen, impregneren en plaatsen gebeurt in eigen beheer en met eigen goed opgeleide en ervaren medewerkers. Hierdoor houden wij grip op de kwaliteit van onze producten en processen. Wij werken uitsluitend met producten van de beste kwaliteit. Op dit moment hebben wij twee vestigingen in Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Vlissingen en de nevenvestiging is in Gilze. Wij leveren direct aan klanten, maar ook via de webshop en plaatsen door heel Nederland en België. Levering vindt plaats met onze eigen vrachtwagen.

Wie zoeken wij

Wat wordt er van jou verwacht?
• Jij hebt een aanpakkersmentaliteit, daardoor werken collega’s graag met jou samen;
• Jij vindt het geen probleem om te werken in de verschillende seizoenen;
• Je werkt precies en vindt het belangrijk om strak werk te leveren;
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde relevante mbo-opleiding;
• Je bent minstens in het bezit van een rijbewijs B. Een rijbewijs BE is een pré;
• Je bent bereid om wat langer te blijven of wat eerder te beginnen om de klus te klaren;
• Ervaring met maatvoering, houtbewerking en werken met materieel is een pré.

Wat bieden wij

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Chevaldo Omheiningen doen we samen. We houden van aanpakkers en mensen met hart voor het bedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook veel plezier gemaakt! We kijken uit naar onze team-uitjes, gooien zomers de bbq aan en ook leuk; een verrassing met de kerst en een leuk zomerpakket om de vakantie in te luiden. Het oog wil ook wat! Daarom hechten wij waarde aan nette bedrijfskleding, mooie machines en voertuigen.

Wij bieden je een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie waarbij je de ruimte krijgt om je jezelf verder te ontwikkelen. De functie is voor 40 uur p/w, met vaste dagen te weten maandag t/m vrijdag. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Timmerindustrie.

Enthousiast?
Voldoe je aan de functie-eisen en/of ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een gemotiveerde brief samen met je CV naar info@chevaldo.nl t.a.v. Hans Dogge. Wil je meer informatie over de functie stel je vraag dan per e-mail of neem telefonisch contact op via 06-19242385.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct