Voorbeeld sollicitatiebrief buitendienst medewerker

Beste [NAAM RECRUITER],

De vacature van buitendienst medewerker bij [BEDRIJF] spreekt mij erg aan. De gevraagde werkzaamheden en verantwoordelijkheden passen zeer goed bij mij vanwege mijn eerder opgedane werkzaamheden bij [HUIDIG BEDRIJF]. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en belangrijker nog, ik vind het erg leuk om commercieel bezig te zijn!

Uw bedrijf spreekt mij aan omdat het dynamisch overkomt, vol met jonge enthousiaste mensen met een sterke toekomstgerichte visie. Mijn commerciële kwaliteiten en inhoudelijke kennis van [WERKVELD WAAR JE SOLLICITEERT] zou ik graag willen inzetten om [NAAM ORGANISATIE] een stap verder te brengen.

Mijn huidige collega’s omschrijven mij als nieuwsgierig, positief en aanwezig. Ik haal heel veel plezier uit het opbouwen van zakelijke relaties met een nadruk op persoonlijke aandacht. Ik merk ook dat mijn klanten dit waarderen en daarom graag met mij samenwerken. Voor verdere persoonlijke en professionele informatie verwijs ik naar mijn cv. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek meer uitleg geven over mijn geschiktheid en enthousiasme voor de functie.

Hartelijke groet,

 

[NAAM]