Zoek een vacature

Join Team Bernardus!

Werkgever
Bernardus Golf
Functie
Overig
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Michelle Zeelig
Adres
Deutersestraat 39D
Postcode en plaats
5266 AW, Cromvoirt
Telefoonnummer
073 203 41 41

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Op dit moment staan er diverse vacatures open;

Greenkeeping: Wil jij bijdragen aan de golfbaan voor de toekomst? We streven naar een zo hoog mogelijke standaard in onderhoud met een minimale impact op het milieu. Maak dit samen met ons mogelijk en kom ons Greenkeeping team versterken.

Front Office: Liever een dag Bernardus vol mooie herinneringen creëren en onze members ontvangen met een hartelijk welkom en een stralende lach? Wordt onderdeel van ons Front Office team.

Operations: Ben jij iemand die onze members de ideale Bernardus Experience kan bezorgen? Ben je een buitenmens en hou je ervan om fysiek bezig te zijn. Dan pas jij perfect in ons Operations team.

Ontbijt: Of ben jij een ochtend mens en gastvrij, heb je oog voor detail en staat hospitality op je lijf geschreven. Dan zit je goed bij het ontbijtmedewerkers team.

Wie zijn wij

Kom werken in een prachtige natuurlijke omgeving bij een dynamisch en ambitieus bedrijf. Bernardus Golf is een uitdagende 18-holes Championship course onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Sinds de opening heeft Bernardus Golf de KLM Open van 2021, 2022 en 2023 verwelkomd, als onderdeel van de European PGA Tour. In 2026 wordt hier voor de eerste keer het grootste vrouwengolfevenement ter wereld, de Solheim Cup, gehouden.

Wie zoeken wij

Bernardus is altijd op zoek naar talenten met Drive! Er staan diverse vacatures open, staat er op dit moment geen vacature open die bij je past maar ben je wel geïnteresseerd om te werken bij Bernardus Golf? We hebben regelmatig nieuwe vacatures. Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van je CV en motivatiebrief naar info@bernardus.com, of kijk op onze website https://bernardusgolf.com/jobs

Wat bieden wij

Bij Bernardus werk je in een gezellig en sportief team vol passie en enthousiasme op de mooiste plek van Nederland. Daarnaast bieden we je ook;
– Een contract voor bepaalde tijd;
– Een gezellig en sportief team vol passie en enthousiasme;
– Afwisselend en uitdagend werk;
– Ervaring opdoen op het hoogste niveau op een golfbaan met kwaliteit als kernwaarde;
– Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform Golf CAO, training & opleiding, golflessen, team events en lunch verstrekking.

Solliciteer direct